Onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw natuursteen kunt u bij ons terecht.

Wij verkopen het hele assortiment van lithofin voor binnen en buiten, maar ook AP170, Strip30, diverse kleuren kit en tenax lijm

Wij kunnen u advies geven over het juiste gebruik en onderhoudsmiddel voor uw natuursteen.

lithofin mn easy-cleanLithofin MN vuiloplosser

Voor het grondig reinigen van gebruikte vloeren bij ernstige algemene vervuiling, bij vettige verontreinigingen, resten van vloerverzorgingsmiddelen, glanslagen enz. Voor het verwijderen van bouwvuil van nieuwe vloeren, in het bijzonder van zowel gepolijst marmer en kalksteen, als alle andere soorten natuursteen.

lithofin mn cementsluierverwijderaarLithofin MN Cementsluier verwijderaar

Reinigt graniet, gneis, kwartsiet en andere natuursteen en fijn tegelwerk, Verwijdert cementsluiers, aangekoekte vuilresten, verweringen, roest en roestverkleuringen. Niet te gebruiken op gepolijst marmer, kalksteen enz.

lithofin mn buitenhuisreinigerLithofin Buitenhuisreiniger

Voor het grondig reinigen van alle steenoppervlakken buitenshuis zoals terrassen, paden, trappen, muren enz. Ontdoet deze zelfwerkend van donkere door planten veroorzaakte en algemene aanslag, door bomen of bloemen veroorzaakte verkleuringen of vochtvlekken. Maakt alle steenoppervlakken in minuten weer licht en schoon.

lithofin mn vlekstopLithofin MN Vlekstop

Het speciale impregneermiddel beschermt natuur- en sierbetonsteen optimaal tegen vlekken. Verhindert verregaand het indringen van olie, vet en water en verlicht de verdere onderhoudsverzorging. Noodzakelijk voor keuken en badkamer. Nadat het is opgedroogd is het niet schadelijk voor de gezondheid.

lithofin mn vlekstopLithofin MN Vlekstop – eco

Voor kalksteen ea natuursteen met ruw, geslepen of gepolijst oppervlak. Voor binnen en buiten. Beschermt tegen water en vet, maakt vlekwerend en onderhoudsvriendelijk – zonder glans.

lithofin betoncoatingLithofin MN Betoncoating

Voor het behandelen van ruwe betonoppervlakken ter bescherming tegen verontreiniging en vlekvorming. Vormt in het oppervlak een glanzende film die ook het reinigen vergemakkelijkt.

lithofin leisteenolieLithofin Leisteenolie

Voor het beschermen en verzorgen van alle gekleurde lei en leisteen. De natuurlijke kleur wordt versterkt, de structuur komt naar voren en het uiterlijk wordt verbeterd. Ideaal voor het opfrissen van gebruikte oppervlakken.

lithofin mn easy-cleanLithofin MN Polish

Beschermt en verzorgt alle gepolijste steenoppervlakken. Maakt waterafstotend en geeft een uitstekende glans. Ideaal voor keuken, badkamer, tafels en andere kleine oppervlakken. Nadat het is opgedroogd is het niet schadelijk voor de gezondheid.

lithofin mn glans en schoonLithofin MN Glans en Schoon

Voor periodiek opfrissen van de glans van gepolijst marmer – en andere stenen vloeren. Vormt een fijne oppervlaktelaag en is de ideale extra verzorging voor alle glanzende vloeren. Bovendien uitstekend geschikt voor de eerste behandeling van geslepen, ruwe en andere matte vloeren.

lithofin mn wash & cleanLithofin MN Wash & Clean

Voor regelmatig gebruik op alle soorten stenen vloeren. Reinigt en verzorgt bij het dweilen. Zowel ruwe gespleten, geslepen als gepolijste oppervlakken worden bij regelmatig gebruik steeds mooier en voller van kleur en structuur. Ideaal voor geïmpregneerde of van een beschermlaag voorziene oppervlakken.

lithofin mn easy-cleanLithofin MN Easy-Clean

Voor werkbladen in natuursteen. Voor het snel en moeiteloos reinigen voor en na het koken. Verwijdert vettig oppervlaktevuil, steunt de werking van de impregnering en verhindert vlekken.

lithofin mn protector voor blauwe steenLithofin MN Protector voor Blauwe Steen

Voor de eerste behandeling van nieuwe oppervlakken en voor het behoud van de periodieke bescherming. Ideaal voor keukenaanrechtbladen, tafels en in badkamers.

lithofin mn onderhoudsproduct voor blauwe steenLithofin MN Onderhouds- product voor Blauwe Steen

Voor regelmatig onderhoud van alle oppervlakken, reinigt en onderhoudt en een beurt en maakt de steen, bij regelmatig gebruik in het dweilwater, steeds mooier.

lithofin losefixLithofin Lösefix

Was- en olieverwijderaar. Verwijdert waslagen, deklagen, teer, hardnekkige olie- en vetvlekken, verf- en lijmresten. De verontreinigingen worden opgelost en kunnen daarna met water worden afgenomen.

lithofin rost-exLithofin Rost-Ex

Roestverwijderaar – zuurvrij. Verwijdert roestvlekken van alle steenoppervlakken.

lithofin anti-slipLithofin Anti-Slip

Set voor een blijvende Anti-Slip behandeling. Voor alle gladde oppervlakken in keramiek en natuursteen, Voor gebruik op balkons, terrassen, trappen, inkomhallen enz

lithofin vlekstop WLithofin Vlekstop W

Speciale impregnering op waterbasis. Beschermt natuur- en sierbetonsteen tegen vlekken. Verhindert verregaand het indringen van olie, vet en water en vergemakkelijkt het onderhoud. Ideaal voor donkere steensoorten en voor gebruik binnen (waar oplosmiddeldampen storen).

lithofin vlekstop plusLithofin Vlekstop plus

Impregnering met kleurverdieper. Versterkt de kleur van poreuze steenoppervlakken, alsook olie- en waterwerend en beschermt tegen vlekken.

Scroll to top